Flensburghandewitt » Arrangementer » Champions League-arrangement Print knap PDF knap

Køb billetter SG Flensburg Handewitt

Kontakt os flensburghandewitt.dk

Champions League arrangement

I forbindelse med 1/4-finalerne i dette års Champions League har vi valgt at lave et arrangement til kampen i FLENS-ARENA.

SG Flensburg-Handewitt møder Montpellier HB ons/tors d. 18/19. april i FLENS-ARENA. Champions League 1/4 finalerne er altid utrolig intense, da klubberne kæmper for at komme med til det prestiges fyldte Final4 stævne i Köln. Så der venter håndbold i verdensklasse med nerve og intensitet i FLENS-ARENA
Champions League arrangementet starter på en af SG Flensburg-Handewitt spillernes fortrukne restauranter (Marcedonia). Her bliver der serveret mad samt en øl eller en sodavand. Efterfølgende skal man selv køre op til FLENS-ARENA hvor den spændende 1/4-finale venter. Der medfølger siddepladser på langsiden. Efter kampen vil der være et kort oplæg fra en af de danske profiler, formentlig Lasse Svan eller Rasmus Lauge.

Prisen for arrangementet er:

  • 550,- for voksne. Dette inkluderer 1 langside billet til 1 voksen
  • 400,- for børn. Det inkluderer 1 langside billet til 1 barn  (ungdom er til og med 16 år)

 

Plan for dette arrangement: Opdateres når kamptidspunktet er fastsat

Vi mødes på Resturant Macedonia i Flensburg

Spisning inkl. 1 sodavand, 1 øl eller 1 glas vin (der er mulighed for at købe yderligere drikkevarer til en meget fair pris)

Afgang til FLENS-ARENA. Man står selv for transport til FLENS-ARENA samt parkering (vores "Værd at vide" med praktiske oplysninger medsendes billetterne).

Kampstart.

ca. 10 min. efter kampen: Et kort oplæg fra en af de danske spillere hos SG Flensburg-Handewitt.

Arrangementet slutter ca. kl

 

Ca. 1 uge før arrangementet fremsendes e-mail med diverse praktiske oplysninger ang. arrangementet (inkl. adresse for mødested, info omkring parkering etc.).

 

 

Find dine billetter

Her kan du se, hvilke kampe SG Flensburg-Handewitt spiller i FLENS ARENA og booke dine billetter.

Læs mere

Arrangementer

Er I flere, der skal ned og se SG Flensburg-Handewitt, så har I muligheden for at booke et arrangement. Se mulighederne her.

Læs mere

Følg os

Følg os på Facebook og Instagram og bliv opdateret på kampprogram, arrangementer, nyheder  m.v.

Læs mere