Flensburghandewitt » Arrangementer » Håndboldens El Clásico Print knap PDF knap

Køb billetter SG Flensburg Handewitt

Kontakt os flensburghandewitt.dk

Håndboldens El Clásico (Arrangementet er udsolgt)

Kom til håndboldens svar på El Clásico, nemlig lokalopgøret SG Flensburg-Handewitt vs. THW Kiel. Denne Bundesliga-kamp er traditionelt årets største kamp for SG Flensburg-Handewitt og klubbens fans... ja hele byen. Arvefjendeopgøret mod Kiel er noget helt specielt -her er der ikke bare 2 vigtige point på spil, men der er så mange følelser og historie i dette opgør. Igennem de sidste årtier har THW Kiel været storebror og ofte vundet mesterskabet lige for næsen af SG Flensburg-Handewitt. Derfor lever FLENS-ARENA i særdeleshed op til navnet "Helvede i nord" i denne "ÅRETS kamp i FLENS-ARENA".

Vi har i forbindelse med kampen lavet et arrangement i FLENS-ARENA, som passer til opgøret - nemlig noget udover det sædvanlige! Vi mødes før kampen til spisning på en lokal restaurant i Flensburg. Her har vi lavet en aftale med håndboldstjernen og ikke mindst den tidligere SG Flensburg-Handewitt profil Anders Eggert om at deltage i hele dagens arrangement. Dermed får man en unik muligheden for at komme helt tæt på en stor håndbold-profil og ikke mindst få et indblik i livet som professionel håndboldspiller. Anders Eggert vil lave et oplæg omkring sin tid i SG Flensburg-Handewitt - både omkring klubben, men også personligt. Desuden vil han stille skarpt på dagens arvefjendeopgør imod THW Kiel samt dets betydning for spillerne og klubben.

Da dette er året kamp i FLENS-ARENA og siddepladser som regel er udsolgt allerede før sæsonstarten, er der inkluderet ståpladser til dette arrangement. Det vil ikke være muligt at skaffe siddepladser og hallen vil helt sikkert blive udsolgt - man skal derfor være forberedt på at skulle stå op i nogle timer i forbindelse med kampen. Til oplægget efter kampen vil der dog være siddepladser til alle. 

Prisen for arrangementet er:

  • 475,- for voksne. Dette inkluderer 1 ståpladsbillet til 1 voksen
  • 425,- for børn. Det inkluderer 1 ståpladsbillet til 1 barn  (ungdom er til og med 16 år)

 

Plan for dette unikke arrangement (gældende til kampen mod THW Kiel søndag d. 10. december 2017):

kl. 11.15, Vi mødes på Resturant Macedonia i Flensburg

kl. 11.15 - 12.45, Spisning inkl. 1 sodavand, 1 øl eller 1 glas vin (der er mulighed for at købe yderligere drikkevarer til en meget fair pris) + oplæg af Anders Eggert omkring klubben og dagens kamp.

kl. 12.45, Afgang til FLENS-ARENA. Man står selv for transport til FLENS-ARENA samt parkering (vores "Værd at vide" med praktiske oplysninger medsendes billetterne).

kl. 15.00, Kampstart.

ca. 10 min. efter kampen: Et kort oplæg fra en af de danske spillere hos SG Flensburg-Handewitt.

Arrangementet slutter ca. kl. 17.15.

 

Ca. 1 uge før arrangementet fremsendes e-mail med diverse praktiske oplysninger ang. arrangementet (inkl. adresse for mødested, info omkring parkering etc.).

For dem, der allerede har købt billetter til ovennævnte kamp, er det muligt at tilkøbe adgang til dagens arrangement i webshoppen. Prisen for tilkøbet (ekskl. billet) er 340 kr./person (uanset alder).

 

Find dine billetter

Her kan du se, hvilke kampe SG Flensburg-Handewitt spiller i FLENS ARENA og booke dine billetter.

Læs mere

Arrangementer

Er I flere, der skal ned og se SG Flensburg-Handewitt, så har I muligheden for at booke et arrangement. Se mulighederne her.

Læs mere

Om SG

Her kan du læse lidt om SG Flensburg-Handewitt - og også følge spillerne på Twitter mv.

Læs mere