Flensburghandewitt » Billetter Print knap PDF knap

Kontakt os flensburghandewitt.dk

Billletter til SG Flensburg-Handewitts hjemmekampe

Her kan du købe billetter til SG Flensburg-Handewitts hjemmekampe i FLENS-ARENA (inkl. relaterede arrangementer).

Se mere om bestilling af billetter i menuen i venstre side, og køb billetter i vores webshop under KØB BILLETTER.  

Har du spørgsmål til muligheder ang. arrangementer mv., kan du gå til vores kontaktside eller se mere under arrangementer.

OBS: Skulle der være typer af billletter, som ikke kan vælges i webshoppen, skyldes det som regel, at der er udsolgt af sammenhængende billetter. Kontakt os på info@flensburghandewitt.dk med nærmere spørgsmål til billetter, så vil vi prøve at hjælpe. 

 

Hvis man bestiller billetter tæt på den aktuelle kampdag, vil man modtage sine billetter via e-mail som print-selv billetter (inkl. praktiske informationer).  Det er derfor vigtigt, at man sikrer sig, at den oplyste e-mail er korrekt.   

 

Købte billetter er gældende til den givne kamp - uanset om kamptidspunktet og/eller kampdagen efterfølgende flyttes (der er derfor heller ikke noteret kamptidspunkt på selve billetten). Tjek altid kamptidspunktet nogle uger før kampen spilles. Man kan med fordel tilmelde sig vores nyhedsbrev, da der gives besked rundt, hvis en kampdag eller et kamptidspunkt ændres. 

 

Find dine billetter

Her kan du se, hvilke kampe SG Flensburg-Handewitt spiller i FLENS-ARENA og booke dine billetter.

Læs mere

Arrangementer

Er I flere, der skal ned og se SG Flensburg-Handewitt, så har I muligheden for at booke et arrangement. Se mulighederne her.

Læs mere

Kontakt

Kontakt os for nærmere informationer om billetter, arrangementer m.v.

Læs mere