Flensburghandewitt » Om SG » Flensburghandewitt.dk - profil Print knap PDF knap

Kontakt os flensburghandewitt.dk

SG Billetter ApS - profil

SG Billetter ApS har agenturet på salg af billetter i Danmark til SG Flensburg-Handewitts hjemmekampe i FLENS-ARENA. Vi varetager helt eksklusivt klubbens billetsalg nord for den dansk/tyske grænse.

Ud over det direkte billetsalg ønsker vi at tilbyde arrangementer, som kan inkludere spisning og et møde med en af de danske spillere hos SG Flensburg-Handewitt. Vi arrangerer også meget gerne ture for bl.a. idrætsforeninger, så især de mange unge sportentusiaster får muligheden for at komme ned og opleve stemningen til en kamp i verdens bedste liga samt møde nogle af de danske spillere, der til dagligt spiller i Bundesligaen.  

Du kan også her på siden finde diverse oplysninger om kampprogram mv., få tilsendt aktuelle nyhedsbreve og følge de danske spillere hos SG Flensburg-Handewitt.  

 

SG Billetter ApS er en del af Nytisport.dk ApS, som leverer nyheder fra sportens verden - se bl.a. håndboldnyheder på www.nytihaandbold.dk

Find dine billetter

Her kan du se, hvilke kampe SG Flensburg-Handewitt spiller i FLENS-ARENA og booke dine billetter.

Læs mere

Arrangementer

Er I flere, der skal ned og se SG Flensburg-Handewitt, så har I muligheden for at booke et arrangement. Se mulighederne her.

Læs mere

Følg os

Kontakt os for nærmere informationer om billetter, arrangementer m.v.

Læs mere